sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Onnistuneet ekat kisat!

En ollukkaan täällä mainostanut mutta tosiaan eilen lauantaina (12.3) Lumikki osallistui elämänsä ekoihin kisoihin! Rata meni todella hyvin vaikka olin odottanut paljon pahempaa.
Alkuverkoissa ei ollut mitään, eka loikka oli tavalliseen tapaansa suuri, mutta tokat sitten jo paljon parempia ja pienempiä. Tokalla verkka esteellä poni veti jarrut kun vauhtia ei ollut riittävästi mutta onneksi ristikot voi mennä kävellenkin yli, seuraavat loikat olivat tavallisia loikkia jälleen.



sehän on ihan jännä
yli vaan


Alkuverkat saatiin tehtyä, poni näytti jo nyt iloiselta, hetken ehti ratsukko kävellä ja hengittää ennen kuin alkoi heidän vuoronsa. Puomi/ristikko luokassa oli vain 2 ratsukkoa, ekana meni Airi & Poppari ja seuraavina Enni & Lumikki. Pian oli Poppari päässyt maaliin ja Lumikki pääsi matkaan, Lumikki näytti hiukan jännittyneelle mutta upeasti rata meni! Vain kakkoselle tuli vähän jarrua enemmän mutta siitä pääsi sitten käynti/ravi sekoituksella yli.



Pitihän sitä vähän näyttää loikka taitoja
Pienempiä loikkia ja vähän suurempia loikkia tuli taas ponin rataan mukaan. Mutta virhepisteittä pääsi poni läpi hienosti luokkansa ja pääsivät jaetulle 1.sijalle Poppari sekä Lumikki! Aika hyvin ekaksi kerraksi, oli myös hyvä ettei enempää ratsukoita ollut kerralla koska Lumikilla on taipumusta potkia toisia ratsukoita niin tämähän oli kuin juuri Lumikkia ajateltusti tehty. Seuraavaksi tähdätäänkin koulukisoihin! Katsotaan mitä siitäkin tulee...
kunniakierroksella
voitot

Lumikki sai pitkät loppuverkat ja se saikin jäädä jopa sisälle hetkeksi kuivattelemaan ennen kuin vietiin ulos ennen kuin lähdettiin tallilta. Ylpeä ponista, iloinen ratsastajasta ja hieno suoritus ekoiksi kisoiksi 4-vuotiaalle ponille!


6 kommenttia:

  1. Ihana Lumikki ja hassuja loikkia sillä :D Meni kyllä huippuhyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se meni kyllä super hyvin! :) Myös sulla meni todella hyvin!!!

      Poista
  2. Oii, hieno, pieni Lumikki on jo niin iso! Ennillä ja Lumikillahan meni järkyttävän hyvin, hieno poni❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku poni on kasvanut niin nopeasti! Heillä meni todella hyvin, kiitos meiltä kaikilta! :)

      Poista