keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 21


Wuhuu, sain lisää aivan ihania kuvia Santralta! Jos et ole viellä käynyt tilaamassa Santraa youtubessa käy äkkiä tilaamassa, tässä linkkiä: https://www.youtube.com/user/98Sarra

Jälleen kuva painotteisempi postaus tiedossa, sen verran tähän alkuun kerron mitä tehtiin!
Kun päästiin selkään lähdettiin pellolle paremman pohjan ja tilan perässä. Hjörkalla oli takana yksi vapaa mutta silti se päätti näyttää niin hienosti miten lujaa hän tykkää mennä... No kuten aina kyydissä pysyttiin ja otettiin askellajeja läpi, yritin vähän asetella muttei siitä mitään tullut kun pohje kävi vähän kylkeä kutittelemassa otettiin se käskynä: Mennään niin lujaa kuin päästään. Parit laukka pätkät annoin Hjörkan laukana vähän reippaampaa tahtia jos sitten oltaisiin vähän rauhoituttu mutta niin kauan kuin oltiin pellolla ei ollut mitään toivoa kunnon jarruista. Pari kertaa myös kokeilin vaihtaa laukkoja mutta yhä sama ongelma mikä löytyy esteillä, etupää vaihtaa takapää ei, pikku hiljaa niin ehkä ne alkaa toimimaan! Päädyttiin kentälle loppu verkkoihin ja meidän perus metsä reitti loppu käynneille. Mutta nyt niiden kuvien kimppuun!!







Tästä kuvasta näkee ihanasti että me mennään lujaa ja käännökset sivuttain




Jarruja ei oo mutta yritetään edes jotenkin jarruttaa ennen kuin kaadutaan...


















Eikö olekkin aivan ihania kuvia vaikka itseäni kyllä kauhistelen mutta ihan sama kun on niin ihania kuvia!! Aivan suuren suuri kiitos Santralle jälleen näistä ihanista kuvista!

2 kommenttia:

  1. Oi että, aivan ihania ja talvisia kuvia! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö ookkin ja kuvaajalle kunniaa ;) https://www.youtube.com/user/98Sarra

      Poista